Aici puteți vedea serviciile oferite de noi.

Ne bucurăm că doriți să fiți pacientul nostru și să beneficiați de serviciile noastre. Mai jos aveți un formular de complectat ca pacient nou. Vă așteptăm!

Subcategorii

Cuvântul “chiropratică” vine din limba Greacă. “Chiro” înseamnă mână; deci este o practică efectuată cu mâna. Tratamentul chiropractic a fost cunoscut cu mii de ani în urmă, așa cum se vede în practicile antice din cum ar fi Egipt şi Grecia. Chiropractica modernă a fost înfiinţată în 1895 de americanul Daniel David Palmer. În decursul anilor chiropractica s-a dezvoltat simultan cu descoperirile şi cercetările de ştiinţă medicală.

La nivel global, chiropractica a câștigat recunoaștere datorită eficienței remarcabile. Fără tratament medicamentos și/sau procedee invazive reușește să rezolve unele dintre cele mai complexe cazuri medicale. Manipularea blândă a coloanei vertebrale reduce presiunea asupra articulațiilor, mușchilor și nervilor. Această detensionare reduce durerea, îmbunătățește funcționarea și restaurează echilibrul care duce la vindecare și prevenție.

Serviciile de masaj pe care le oferim