Calea către Hristos

Free!

Acest ABC al vieţii spirituale, un mic tratat în domeniul devoţiunii, îşi enunţă chiar din titlu misiunea pe care o are. Cartea îl îndrumă pe cititor spre Iisus Hristos, ca fiind singurul care poate să împlinească nevoile sufletului. Paşii celui care se simte nesigur sau cuprins de îndoială sunt conduşi pe cărarea păcii, iar cel ce caută neprihănirea şi desăvârşirea caracterului este îndrumat, pas cu pas, pe calea adevăratei vieţuiri creştine.

Cartea dezvăluie secretul biruinţei şi descoperă, într-o manieră simplă, harul mântuitor şi puterea susţinătoare a Marelui Prieten al întregii omeniri.

0,00

100 in stock

View productsFree!
SKU: CCH Category:

Description

Cartea Calea către Hristos este o cărticică extra-ordinară care atinge sufletul și oferă răspuns la ceea ce căutai despre tine însuți și Dumnezeu. Este un ghid practic despre cum să-L cunoaști pe Dumnezeu și cum să umbli cu El în  mod personal și zilnic. Ce să faci cu povara grea a păcatului și vinovăției și îți oferă speranța unei vieți sfinte cu Isus.

O carte care merită citită și recitită, o capodoperă inspirată din textul sacru al Sfintelor Scripturi pentru omul modern.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Calea către Hristos”

Your email address will not be published. Required fields are marked *